Setkání v Táboře

Informace
V úterý 14. června 2016 odpoledne se z iniciativy Sdružení, setkali v Táboře, restauraci SVÍČKA, bývalý příslušníci Topografické služby působící v rámci Západního vojenského okruhu s přáteli z Prahy a Dobrušky VGHMÚř . Podtextem přátelského setkání byla i gratulace plk. v.v. Ing. Vladimírovi Zmeškalovi, který se toho dne dožil osmdesáti pěti let. Jménem ředitele Vojenského geografického a hydrometeorologického úřadu v Dobrušce plk. gšt. Ing. Jana Marši mu ke krásnému jubileu popřál mnoho zdraví a pohody Ing. Michal Král, vedoucí personálního oddělení, který mu předal Pamětní list od ředitele Úřadu.
V družné náladě, která vyvěrala ze skutečnosti, že takových setkání je pořídku, se zavzpomínalo na krásné doby minulé, probrala se ne optimistická současnost, včetně probíhajícího Mistrovství Evropy ve fotbale a vzájemně jsme si popovídali o osobních radostech i starostech. Zejména zdravotních.
V podvečerních hodinách jsme se spokojeni rozjeli do svých domovů se slibem, že se opět všichni v dohledné době setkáme.
Opět se potvrdilo, že tradiční přátelské a trvalé vztahy mezi příslušníky vojenské Topografické služby jsou skutečností.
Setkání se zúčastnili:
František Blažek, Jozef Brynczka, Miroslav Gajdůšek, Bohuslav Haltmar, Jaroslav Jakubec, Ladislav Kebísek, František Koloušek, Karel Kubásek, Michal Král, Jaroslav Kukrecht, Zdeněk Musil, Oldřich Pospíšil, Vlastislav Procházka, Lumír Tejmar, Karel Tůma, Jiří Vávra, Karel Veselý, Karel Vítek, Vladimír Zmeškal.
Bohuslav Haltmar